Change pack
Bedrock May 28 - Jun 3 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 21

    Answer: 15 + 21 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 12

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 13, 14, 20, 6

    Answer: 11.2

Tuesday 29 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 84

    Answer: 46 + 84 = 130
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 7

    Answer: 71
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:15

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 12, 13, 18

    Answer: 14

Wednesday 30 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 60

    Answer: 91 + 60 = 151
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 12

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:10

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 5, 6

    Answer: 6

Thursday 31 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 35

    Answer: 48 + 35 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 12

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 15, 4, 17, 7

    Answer: 11.2

Friday 1 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 38

    Answer: 32 + 38 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 10, 4, 11, 4

    Answer: 9