Change pack
Bedrock Jun 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 32

    Answer: 30 + 32 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 9

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 3, 12, 15

    Answer: 11.2

Tuesday 5 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 56

    Answer: 21 + 56 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 12, 18

    Answer: 13.333333333333

Wednesday 6 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 45

    Answer: 33 + 45 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 5

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 5, 8

    Answer: 5.3333333333333

Thursday 7 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 80

    Answer: 46 + 80 = 126
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 4

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 9, 15, 11, 12

    Answer: 11

Friday 8 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 60

    Answer: 60 + 60 = 120
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 3

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 9, 2

    Answer: 8.5