Change pack
Bedrock Jun 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 83

    Answer: 65 + 83 = 148
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 5

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 2, 6, 16, 5

    Answer: 7.8

Tuesday 12 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 11

    Answer: 28 + 11 = 39
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 7, 7, 18

    Answer: 9

Wednesday 13 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 95

    Answer: 53 + 95 = 148
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 3

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:25

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 19, 8, 4

    Answer: 12.75

Thursday 14 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 76 + 25

    Answer: 76 + 25 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 10

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 14, 8, 18

    Answer: 10.75

Friday 15 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 20

    Answer: 36 + 20 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 4

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 9, 16, 18

    Answer: 14.75