Change pack
Bedrock Jun 18 - 24 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 40

    Answer: 49 + 40 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 5

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 18, 20, 8

    Answer: 14

Tuesday 19 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 82

    Answer: 43 + 82 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 11

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:20

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 5, 9, 16

    Answer: 11.2

Wednesday 20 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 46

    Answer: 34 + 46 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 9

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 13, 19, 14, 19

    Answer: 16

Thursday 21 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 74

    Answer: 52 + 74 = 126
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 11

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 6, 13, 6, 11

    Answer: 9.6

Friday 22 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 47

    Answer: 40 + 47 = 87
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 9

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 2, 2, 18, 16

    Answer: 9.8