Change pack
Bedrock Jun 25 - Jul 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 38

    Answer: 44 + 38 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 10

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 2, 18, 2

    Answer: 6.25

Tuesday 26 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 51 + 92

    Answer: 51 + 92 = 143
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:24

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 13, 6

    Answer: 12.666666666667

Wednesday 27 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 46 + 16 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 10

    Answer: 64
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:6

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 18, 7, 3

    Answer: 11.25

Thursday 28 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 11

    Answer: 26 + 11 = 37
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 5

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 13, 15, 5, 20

    Answer: 11

Friday 29 June 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 83 + 91

    Answer: 83 + 91 = 174
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 3

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 16, 10, 8, 13

    Answer: 13