Change pack
Bedrock Jul 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 67

    Answer: 65 + 67 = 132
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 3

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 15cm to mm

    Answer: 150mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 12, 5, 19, 13

    Answer: 10.2

Tuesday 3 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 45

    Answer: 33 + 45 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 10

    Answer: 73
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 12, 20

    Answer: 14

Wednesday 4 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 15

    Answer: 11 + 15 = 26
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 6

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 12, 7

    Answer: 9

Thursday 5 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 49

    Answer: 58 + 49 = 107
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 8

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 15, 20

    Answer: 15

Friday 6 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 29

    Answer: 41 + 29 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 7

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 3

    Answer: 10.666666666667