Change pack
Bedrock Jul 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 43

    Answer: 19 + 43 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 11

    Answer: 74
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 17, 10, 8

    Answer: 11.2

Tuesday 10 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 20

    Answer: 42 + 20 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 7

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 14, 15

    Answer: 14

Wednesday 11 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 65

    Answer: 78 + 65 = 143
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 4

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 7, 2, 15

    Answer: 7.5

Thursday 12 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 12

    Answer: 22 + 12 = 34
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 9

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 20, 6

    Answer: 12

Friday 13 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 63

    Answer: 77 + 63 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 10

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 5, 20, 6, 15

    Answer: 10.4