Change pack
Bedrock Jul 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 47

    Answer: 93 + 47 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 7

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 8, 7, 15

    Answer: 9.5

Tuesday 17 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 36

    Answer: 12 + 36 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 5

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 4, 4, 8

    Answer: 8.4

Wednesday 18 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 40

    Answer: 44 + 40 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 9

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:15

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 13, 19, 20

    Answer: 15

Thursday 19 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 83 + 46

    Answer: 83 + 46 = 129
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 5

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 17, 8, 3

    Answer: 10.5

Friday 20 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 30

    Answer: 42 + 30 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 13, 7, 8

    Answer: 10.75