Change pack
Bedrock Jul 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 84

    Answer: 99 + 84 = 183
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 15, 5, 8

    Answer: 11.75

Tuesday 24 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 31

    Answer: 33 + 31 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 5

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 16, 8, 7, 17

    Answer: 12.4

Wednesday 25 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 34

    Answer: 37 + 34 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 9

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:35

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 3, 17, 6, 14

    Answer: 9.4

Thursday 26 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 27

    Answer: 84 + 27 = 111
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 8

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 12, 6, 16

    Answer: 13.5

Friday 27 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 25

    Answer: 36 + 25 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 4

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:24

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 4, 12

    Answer: 10.666666666667