Change pack
Bedrock Jul 30 - Aug 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 50

    Answer: 21 + 50 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 7

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 16, 12, 3

    Answer: 10.5

Tuesday 31 July 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 30

    Answer: 14 + 30 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 14, 17, 18

    Answer: 15.25

Wednesday 1 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 28

    Answer: 45 + 28 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 10

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 2, 6, 6, 3

    Answer: 6.4

Thursday 2 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 11

    Answer: 31 + 11 = 42
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 3, 12

    Answer: 9

Friday 3 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 58

    Answer: 91 + 58 = 149
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 5

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:8

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 4, 3, 10, 14

    Answer: 9.4