Change pack
Bedrock Aug 6 - 12 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 82 + 91

    Answer: 82 + 91 = 173
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 15, 2, 19

    Answer: 10.25

Tuesday 7 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 22

    Answer: 33 + 22 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 11

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 3, 6

    Answer: 3.6666666666667

Wednesday 8 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 46

    Answer: 16 + 46 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 5

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 7, 4, 10

    Answer: 7.25

Thursday 9 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 61

    Answer: 64 + 61 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 11

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:32

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 12, 19

    Answer: 12.666666666667

Friday 10 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 38

    Answer: 99 + 38 = 137
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 8

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 11, 6

    Answer: 8.6666666666667