Change pack
Bedrock Aug 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 30

    Answer: 29 + 30 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 10

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 18, 11, 20

    Answer: 15.25

Tuesday 14 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 49

    Answer: 34 + 49 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 10

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 16, 2

    Answer: 11.666666666667

Wednesday 15 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 81

    Answer: 84 + 81 = 165
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 4, 5, 17

    Answer: 10.25

Thursday 16 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 26

    Answer: 49 + 26 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 10

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 18, 19, 4

    Answer: 13.25

Friday 17 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 79

    Answer: 31 + 79 = 110
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 10

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:10

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 18, 16, 20

    Answer: 17