Change pack
Bedrock Aug 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 89

    Answer: 85 + 89 = 174
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 10

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 10, 5

    Answer: 5.5

Tuesday 21 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 40

    Answer: 32 + 40 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 3

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 2, 11

    Answer: 6

Wednesday 22 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 36

    Answer: 21 + 36 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 5

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 2, 17, 14

    Answer: 13

Thursday 23 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 18

    Answer: 46 + 18 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 7

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 9, 15, 10

    Answer: 9.5

Friday 24 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 20

    Answer: 35 + 20 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 3

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 16, 8, 13

    Answer: 11