Change pack
Bedrock Aug 27 - Sep 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 44

    Answer: 33 + 44 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 3

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 9, 13, 19

    Answer: 11.8

Tuesday 28 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 82 + 43

    Answer: 82 + 43 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 7

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 13, 14, 19

    Answer: 12.25

Wednesday 29 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 26

    Answer: 34 + 26 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 3

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 6, 10

    Answer: 9.6666666666667

Thursday 30 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 26

    Answer: 33 + 26 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 12, 5, 10

    Answer: 10.5

Friday 31 August 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 97

    Answer: 34 + 97 = 131
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 8

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 7, 4

    Answer: 7.25