Change pack
Bedrock Sep 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 89

    Answer: 95 + 89 = 184
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 4

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:20

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 4, 4

    Answer: 3.6666666666667

Tuesday 4 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 81

    Answer: 35 + 81 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 8

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 13, 8, 10

    Answer: 10.4

Wednesday 5 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 25

    Answer: 45 + 25 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 7

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 2, 2, 19

    Answer: 10

Thursday 6 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 82

    Answer: 23 + 82 = 105
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 10

    Answer: 73
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 16, 6

    Answer: 11.333333333333

Friday 7 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 21

    Answer: 35 + 21 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 9

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 10, 15, 4

    Answer: 9.25