Change pack
Bedrock Sep 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 53

    Answer: 89 + 53 = 142
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 12

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 13, 17, 10

    Answer: 14

Tuesday 11 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 35

    Answer: 24 + 35 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 4

    Answer: 76
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:12

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 8, 5, 15

    Answer: 11.25

Wednesday 12 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 21

    Answer: 48 + 21 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 6

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 2, 13, 11, 19

    Answer: 12.4

Thursday 13 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 48

    Answer: 25 + 48 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 7

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 10, 5

    Answer: 8

Friday 14 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 47

    Answer: 15 + 47 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 4

    Answer: 84
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 7, 4

    Answer: 6.6666666666667