Change pack
Bedrock Sep 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 88 + 50

    Answer: 88 + 50 = 138
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 7

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:8

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 2, 19, 14

    Answer: 11.25

Tuesday 18 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 94 + 81

    Answer: 94 + 81 = 175
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 11

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 11, 10

    Answer: 8.6666666666667

Wednesday 19 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 22

    Answer: 45 + 22 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 3

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 16, 2, 14

    Answer: 12.5

Thursday 20 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 57

    Answer: 20 + 57 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 15, 18, 18

    Answer: 16

Friday 21 September 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 23

    Answer: 49 + 23 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 9

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 3, 20

    Answer: 12.333333333333