Change pack
Bedrock Nov 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 40

    Answer: 35 + 40 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 5

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 13, 8, 2

    Answer: 8

Tuesday 24 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 35

    Answer: 45 + 35 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 4

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 19, 13, 15, 20

    Answer: 16.4

Wednesday 25 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 97 + 77

    Answer: 97 + 77 = 174
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 9

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 19

    Answer: 12.333333333333

Thursday 26 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 34

    Answer: 47 + 34 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 9

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 20, 12, 7, 11

    Answer: 13

Friday 27 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 76

    Answer: 93 + 76 = 169
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 10

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 5, 18, 18

    Answer: 15.25