Change pack
Bedrock Nov 30 - Dec 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 November 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 14

    Answer: 22 + 14 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:15

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 10, 9, 16

    Answer: 12.5

Tuesday 1 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 24

    Answer: 99 + 24 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 4

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 18, 16, 6

    Answer: 12.75

Wednesday 2 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 15

    Answer: 29 + 15 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 5

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 20, 9

    Answer: 11.666666666667

Thursday 3 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 48

    Answer: 44 + 48 = 92
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 4, 19, 4

    Answer: 8.5

Friday 4 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 73

    Answer: 96 + 73 = 169
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 9

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 18, 12, 9, 9

    Answer: 13.6