Change pack
Bedrock Dec 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 15

    Answer: 43 + 15 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 6

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 12, 11, 4

    Answer: 9

Tuesday 8 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 25

    Answer: 26 + 25 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 3

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 5, 6, 17

    Answer: 8.5

Wednesday 9 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 93

    Answer: 43 + 93 = 136
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 3

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 3, 12, 9, 6

    Answer: 9.2

Thursday 10 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 60

    Answer: 58 + 60 = 118
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 14, 18, 10, 15

    Answer: 12

Friday 11 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 31

    Answer: 35 + 31 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 8

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 3, 11, 11

    Answer: 11