Change pack
Bedrock Dec 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 17

    Answer: 31 + 17 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 3

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 3, 20

    Answer: 8.6666666666667

Tuesday 15 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 98

    Answer: 37 + 98 = 135
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:21

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 2

    Answer: 12.666666666667

Wednesday 16 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 25

    Answer: 22 + 25 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 11

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:24

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 6, 17, 5, 14

    Answer: 11

Thursday 17 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 62

    Answer: 81 + 62 = 143
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 19, 9

    Answer: 16

Friday 18 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 51 + 50

    Answer: 51 + 50 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 10, 2, 10, 2

    Answer: 7.2