Change pack
Bedrock Dec 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 28

    Answer: 15 + 28 = 43
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 20, 12

    Answer: 16.666666666667

Tuesday 22 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 64

    Answer: 20 + 64 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 5

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 11, 9

    Answer: 10

Wednesday 23 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 25

    Answer: 17 + 25 = 42
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 6

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 14, 10, 19, 12

    Answer: 14.8

Thursday 24 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 25

    Answer: 27 + 25 = 52
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 5

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 20, 10

    Answer: 13

Friday 25 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 26

    Answer: 61 + 26 = 87
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 12

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 14, 19

    Answer: 14.333333333333