Change pack
Bedrock Dec 28 - Jan 3 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 33

    Answer: 52 + 33 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 12

    Answer: 82
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 3, 2, 2, 20

    Answer: 6

Tuesday 29 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 38

    Answer: 14 + 38 = 52
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 10

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 13, 10

    Answer: 9

Wednesday 30 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 25

    Answer: 33 + 25 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 8

    Answer: 72
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:20

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 8, 16

    Answer: 12

Thursday 31 December 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 68

    Answer: 20 + 68 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 4

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 2, 6, 15, 5

    Answer: 8

Friday 1 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 58

    Answer: 61 + 58 = 119
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 11

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 7, 8, 15, 14

    Answer: 11