Change pack
Bedrock Jan 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 41

    Answer: 74 + 41 = 115
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 4

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 12

    Answer: 11.666666666667

Tuesday 5 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 46

    Answer: 35 + 46 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 9

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 11, 9, 11

    Answer: 10.75

Wednesday 6 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 98 + 24

    Answer: 98 + 24 = 122
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 7

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 4, 17, 11, 8

    Answer: 10.8

Thursday 7 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 15

    Answer: 48 + 15 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 9

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 13, 3

    Answer: 6

Friday 8 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 22

    Answer: 18 + 22 = 40
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 7

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 11, 20

    Answer: 14.666666666667