Change pack
Bedrock Jan 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 48

    Answer: 16 + 48 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 9

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 3, 12

    Answer: 9.6666666666667

Tuesday 12 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 84

    Answer: 44 + 84 = 128
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 11

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 8, 4, 10

    Answer: 8.5

Wednesday 13 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 26

    Answer: 29 + 26 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 12

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 19, 19

    Answer: 16.75

Thursday 14 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 22

    Answer: 10 + 22 = 32
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 4

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 14, 20, 13

    Answer: 14

Friday 15 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 72

    Answer: 92 + 72 = 164
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 3

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 2, 20, 11

    Answer: 12.75