Change pack
Bedrock Jan 18 - 24 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 62

    Answer: 61 + 62 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 12

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 6, 7

    Answer: 9.6666666666667

Tuesday 19 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 28

    Answer: 47 + 28 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 12

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:21

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 14, 11, 11, 16

    Answer: 11.2

Wednesday 20 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 82

    Answer: 91 + 82 = 173
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 13, 18

    Answer: 16.333333333333

Thursday 21 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 14

    Answer: 16 + 14 = 30
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 5

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:20

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 2, 20, 20

    Answer: 11.75

Friday 22 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 95

    Answer: 42 + 95 = 137
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 7

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 7, 2, 12, 10

    Answer: 6.8