Change pack
Bedrock Jan 25 - 31 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 79

    Answer: 22 + 79 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 11

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 14, 8, 9

    Answer: 10.25

Tuesday 26 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 48

    Answer: 25 + 48 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 18, 12, 6, 17

    Answer: 12

Wednesday 27 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 81

    Answer: 95 + 81 = 176
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 10

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 19

    Answer: 12.333333333333

Thursday 28 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 61

    Answer: 25 + 61 = 86
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 6

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:40

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 18, 15

    Answer: 16.333333333333

Friday 29 January 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 35

    Answer: 13 + 35 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 12

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 12, 7, 4

    Answer: 7