Change pack
Bedrock Feb 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 87

    Answer: 28 + 87 = 115
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 12

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 8, 11

    Answer: 10.666666666667

Tuesday 2 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 40

    Answer: 29 + 40 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 2, 5

    Answer: 3.3333333333333

Wednesday 3 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 63

    Answer: 53 + 63 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 9

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:35

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 17, 10

    Answer: 13.333333333333

Thursday 4 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 75

    Answer: 29 + 75 = 104
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 10

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:12

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 18, 13

    Answer: 12.75

Friday 5 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 26

    Answer: 24 + 26 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 3

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 2, 8, 4, 7

    Answer: 5.4