Change pack
Bedrock Feb 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 28

    Answer: 23 + 28 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 7

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 19, 8, 15

    Answer: 12

Tuesday 9 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 85

    Answer: 95 + 85 = 180
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 12

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 9, 11

    Answer: 11

Wednesday 10 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 29

    Answer: 93 + 29 = 122
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 7

    Answer: 79
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:20

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 5, 13

    Answer: 10

Thursday 11 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 27

    Answer: 37 + 27 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 7

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 2, 5, 18

    Answer: 6.75

Friday 12 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 74

    Answer: 77 + 74 = 151
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 7

    Answer: 63
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 6, 7, 8

    Answer: 6.25