Change pack
Bedrock Feb 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 36

    Answer: 46 + 36 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 4

    Answer: 64
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:10

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 19, 17, 10, 12

    Answer: 15

Tuesday 16 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 13

    Answer: 41 + 13 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 3, 5, 12, 20

    Answer: 9.8

Wednesday 17 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 56

    Answer: 78 + 56 = 134
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 5

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 8, 4, 4, 15

    Answer: 7.6

Thursday 18 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 26

    Answer: 36 + 26 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:20

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 9

    Answer: 15

Friday 19 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 13

    Answer: 47 + 13 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 11

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 15, 6, 17, 13

    Answer: 13.8