Change pack
Bedrock Feb 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 51

    Answer: 33 + 51 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 3

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:24

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 10, 2, 15, 13

    Answer: 9.8

Tuesday 23 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 39

    Answer: 49 + 39 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 4

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 43cm to mm

    Answer: 430mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:12

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 6, 19, 19, 16

    Answer: 13.8

Wednesday 24 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 31

    Answer: 43 + 31 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 7

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:20

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 11, 12

    Answer: 8.3333333333333

Thursday 25 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 31

    Answer: 79 + 31 = 110
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 11

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 11, 7, 6, 5

    Answer: 6.4

Friday 26 February 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 18

    Answer: 33 + 18 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 17, 20, 13, 2

    Answer: 12.6