Change pack
Bedrock Mar 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 51 + 72

    Answer: 51 + 72 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 9

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 14, 9, 12, 9

    Answer: 12

Tuesday 2 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 43

    Answer: 26 + 43 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 12

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 15, 17

    Answer: 16.333333333333

Wednesday 3 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 20

    Answer: 74 + 20 = 94
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 12

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 19, 18, 19

    Answer: 15.5

Thursday 4 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 59

    Answer: 85 + 59 = 144
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 17, 6, 19

    Answer: 14

Friday 5 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 45

    Answer: 35 + 45 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 3

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:15

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 4, 9, 13

    Answer: 10.25