Change pack
Bedrock Mar 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 40

    Answer: 41 + 40 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 11

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 19, 14, 10

    Answer: 15.75

Tuesday 9 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 50

    Answer: 74 + 50 = 124
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 11

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 20, 17

    Answer: 14.666666666667

Wednesday 10 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 44

    Answer: 91 + 44 = 135
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 3

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 12, 3, 14, 18

    Answer: 13

Thursday 11 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 13

    Answer: 24 + 13 = 37
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 3

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 14, 5

    Answer: 11.25

Friday 12 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 56

    Answer: 85 + 56 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 18, 2, 9, 19

    Answer: 13