Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 9x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 2, 18, 11, 14

    Answer: 10.4

Tuesday 23 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 18

    Answer: 42 + 18 = 60
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 22, 25, 28, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:20

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 10, 4, 11

    Answer: 8

Wednesday 24 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 3x

    Answer: 6x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 2 on a fair die?

    Answer: 16

Thursday 25 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 72 + 51

    Answer: 72 + 51 = 123
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 28, 36, 44, ...

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:20

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 35, 35, 30, 44

    Answer: 25

Friday 26 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 21

    Answer: 30 + 21 = 51
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 2x

    Answer: 5x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 197

    Answer: 49.25
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 14, 6, 19

    Answer: 13.5