Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1.4 + 2.5

    Answer: 1.4 + 2.5 = 3.9
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 12 = 18

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 138

    Answer: 34.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 10, 18

    Answer: 12

Tuesday 30 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1.8 + 6.1

    Answer: 1.8 + 6.1 = 7.9
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 32, 37, 42, ...

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 31 March 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 311 + 311

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 24, 32, 40, ...

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 77

    Answer: 19.25
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 8, 11, 19, 18, 17

    Answer: 11

Thursday 1 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 33

    Answer: 32 + 33 = 65
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 7x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:35

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 2 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 15

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 9x

    Answer: 18x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 26

    Answer: 13
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 2, 16

    Answer: 9.3333333333333