Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 811 + 211

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (6, 7) and (14, 16)

    Answer: (10, 11.5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 76

    Answer: 7.6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 15, 6, 20, 18

    Answer: 15.2

Tuesday 13 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 87

    Answer: 47 + 87 = 134
  2. 2. Algebra

    Factorise: 20x + 25

    Answer: 5(4x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:4

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 16, 33, 28, 15

    Answer: 18

Wednesday 14 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 69

    Answer: 58 + 69 = 127
  2. 2. Algebra

    Factorise: 32x + 28

    Answer: 4(8x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 12, 6, 3

    Answer: 8

Thursday 15 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 44

    Answer: 28 + 44 = 72
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(x + 9)

    Answer: 4x + 36
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 6

    Answer: 6.3333333333333

Friday 16 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -3 + (-2)

    Answer: -5
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 15

    Answer: 3(4x + 5)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:25

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 17, 10

    Answer: 12.333333333333