Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 812 + 212

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 7 = 12

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 13, 13, 5, 20

    Answer: 13.2

Tuesday 20 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 20

    Answer: 35 + 20 = 55
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 6x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 34, 21, 39, 37, 20

    Answer: 19

Wednesday 21 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 27

    Answer: 23 + 27 = 50
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 17, 21, 25, 29, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 110

    Answer: 27.5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 20, 13, 16, 10, 12

    Answer: 13

Thursday 22 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 26

    Answer: 13 + 26 = 39
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 3x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 19, 3, 11

    Answer: 11.5

Friday 23 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 710 + 210

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (2, 3) and (15, 15)

    Answer: (8.5, 9)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 6.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12