Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 90

    Answer: 49 + 90 = 139
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 9x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 39, 20, 28, 37, 37

    Answer: 19

Tuesday 27 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 40

    Answer: 13 + 40 = 53
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 6 = 15

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 19, 9

    Answer: 10.333333333333

Wednesday 28 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 9

    Answer: 9, 18, 27, 36, 45
  2. 2. Algebra

    Factorise: 6x + 8

    Answer: 2(3x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 16, 26, 14, 32

    Answer: 18

Thursday 29 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 87 + 64

    Answer: 87 + 64 = 151
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 6x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 8, 5

    Answer: 5.3333333333333

Friday 30 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -3 + 9

    Answer: 6
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 31, 36, 41, ...

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:32

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 10, 7

    Answer: 6.3333333333333