Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 10

    Answer: 41 + 10 = 51
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 13, 17, 21, 25, ...

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 4, 9

    Answer: 10.666666666667

Tuesday 4 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 712 + 412

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 25, 31, 37, ...

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 17, 10, 8

    Answer: 10.5

Wednesday 5 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 510 + 110

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Factorise: 42x + 12

    Answer: 6(7x + 2)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 193

    Answer: 48.25
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 17, 14, 9, 18, 12

    Answer: 14

Thursday 6 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 111 + 911

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Factorise: 40x + 35

    Answer: 5(8x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 3, 15, 17

    Answer: 11.75

Friday 7 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4.7 + 6.6

    Answer: 4.7 + 6.6 = 11.3
  2. 2. Algebra

    Factorise: 6x + 4

    Answer: 2(3x + 2)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 5cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 6, 5

    Answer: 9.3333333333333