Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 13

    Answer: 26 + 13 = 39
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 2x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 8cm

    Answer: 201.06cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 12, 12, 20

    Answer: 14.2

Tuesday 11 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 63

    Answer: 69 + 63 = 132
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 28, 31, 34, ...

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 5cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 13, 20, 13, 15, 19

    Answer: 15

Wednesday 12 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4 + 6

    Answer: 10
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 11, 14, 17, ...

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 149

    Answer: 14.9
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Thursday 13 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -9 + (-2)

    Answer: -11
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 39, 49, 59, ...

    Answer: 69
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:6

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 15, 14, 15

    Answer: 16

Friday 14 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 98

    Answer: 77 + 98 = 175
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 9x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 16, 19

    Answer: 18