Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 32

    Answer: 31 + 32 = 63
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 27, 32, 37, ...

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 18, 17, 15, 13, 12

    Answer: 15

Tuesday 25 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 31

    Answer: 27 + 31 = 58
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 36, 43, 50, ...

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 34, 20, 21, 23

    Answer: 14

Wednesday 26 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 80

    Answer: 25 + 80 = 105
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 2 = 5

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 152

    Answer: 38
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 14, 12

    Answer: 11.75

Thursday 27 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 33

    Answer: 12 + 33 = 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 9x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 17, 9

    Answer: 13.333333333333

Friday 28 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 21

    Answer: 25 + 21 = 46
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 9 = 19

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:4

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 15

    Answer: 11