Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 19

    Answer: 28 + 19 = 47
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 26, 33, 40, ...

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 1 June 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 611 + 311

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 12, 17, 22, ...

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 128

    Answer: 64
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 18, 4, 18

    Answer: 13.75

Wednesday 2 June 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 70

    Answer: 53 + 70 = 123
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 6, 11, 16, 21, ...

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:18

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 17, 5

    Answer: 11.75

Thursday 3 June 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    800000

    Answer: 8 × 105
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 14

    Answer: 2(6x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:12

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 6, 4

    Answer: 4

Friday 4 June 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 15

    Answer: 41 + 15 = 56
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 6x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 6.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 150

    Answer: 37.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 13

    Answer: 13