Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 March 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 62 + 23

    Answer: 62 + 23 = 85
  2. 2. Algebra

    Factorise: 28x + 16

    Answer: 4(7x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 6, 9, 6

    Answer: 6

Tuesday 28 March 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 29

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 17, 26, 35, ...

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 11, 6, 11, 10, 6

    Answer: 10

Wednesday 29 March 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 111 + 511

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 8x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 4, 4

    Answer: 6.3333333333333

Thursday 30 March 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 21

    Answer: 38 + 21 = 59
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 4x

    Answer: 6x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 158

    Answer: 79
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 31 March 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 53

    Answer: 59 + 53 = 112
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 5, 12, 19, 26, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 9, 13, 10

    Answer: 13