Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 411 + 111

    Answer: 511
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 2 = 22

    Answer: x = 20
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 79

    Answer: 19.75
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 4 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 611 + 411

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 24, 32, 40, ...

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 4cm and height 7cm

    Answer: 14cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 19, 17

    Answer: 14

Wednesday 5 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 18

    Answer: 58
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 6 = 22

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 12, 31, 27, 27

    Answer: 19

Thursday 6 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -8 + (-3)

    Answer: -11
  2. 2. Algebra

    Factorise: 24x + 30

    Answer: 6(4x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 72

    Answer: 36
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 3 on a fair die?

    Answer: 16

Friday 7 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 98

    Answer: 33 + 98 = 131
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (5, 2) and (12, 18)

    Answer: (8.5, 10)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 17, 18, 19, 6, 15

    Answer: 17