Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7.2 + 5.3

    Answer: 7.2 + 5.3 = 12.5
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:8

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 11, 17, 18, 20

    Answer: 14.8

Tuesday 11 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 71 + 26

    Answer: 71 + 26 = 97
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 6x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 21

    Answer: 2.1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 7, 28, 32, 32, 28

    Answer: 25

Wednesday 12 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 14

    Answer: 34 + 14 = 48
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 24, 32, 40, 48, ...

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:10

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 24, 18, 31, 20

    Answer: 13

Thursday 13 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8 + 8.4

    Answer: 8 + 8.4 = 16.4
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 10

    Answer: 2(6x + 5)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 6cm

    Answer: 113.cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 10, 5, 13, 7, 6

    Answer: 7

Friday 14 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3.6 + 8.6

    Answer: 3.6 + 8.6 = 12.2
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 13, 16, 19, 22, ...

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 35, 24, 17, 19, 13

    Answer: 22