Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    500000

    Answer: 5 × 105
  2. 2. Algebra

    Factorise: 15x + 10

    Answer: 5(3x + 2)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 33, 23, 26, 31, 5

    Answer: 28

Tuesday 18 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 811 + 111

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 4x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 16, 16, 17, 9, 19

    Answer: 16

Wednesday 19 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 60

    Answer: 52 + 60 = 112
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 12, 16, 20, ...

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Thursday 20 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 29

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 5x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:32

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 14, 17, 10

    Answer: 14.25

Friday 21 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 710 + 210

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 6x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 63

    Answer: 6.3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12