Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3.5 + 3

    Answer: 3.5 + 3 = 6.5
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 6, 14, 22, 30, ...

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 5, 19, 8

    Answer: 11.25

Tuesday 25 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 44

    Answer: 27 + 44 = 71
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 5, 11, 17, 23, ...

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 152

    Answer: 15.2
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 20, 10, 9, 17, 6

    Answer: 10

Wednesday 26 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 66

    Answer: 91 + 66 = 157
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 34, 39, 44, ...

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 13, 14, 9, 15

    Answer: 12.2

Thursday 27 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 211 + 411

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 6x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 6 on a fair die?

    Answer: 16

Friday 28 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 38

    Answer: 41 + 38 = 79
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 16, 25, 34, ...

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12