Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 11

    Answer: 17 + 11 = 28
  2. 2. Algebra

    Expand: 6(x + 9)

    Answer: 6x + 54
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 103

    Answer: 25.75
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 19, 12, 3, 17

    Answer: 12.6

Tuesday 2 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 22

    Answer: 31 + 22 = 53
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (5, 8) and (18, 16)

    Answer: (11.5, 12)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 3 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 3 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4 + (-6)

    Answer: -2
  2. 2. Algebra

    Factorise: 16x + 28

    Answer: 4(4x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:15

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 16, 11, 29, 16, 29

    Answer: 18

Thursday 4 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 12

    Answer: 45 + 12 = 57
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 20

    Answer: 4(3x + 5)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 102

    Answer: 25.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 13, 7, 5

    Answer: 11

Friday 5 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -3 + (-6)

    Answer: -9
  2. 2. Algebra

    Expand: 5(x + 9)

    Answer: 5x + 45
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 24, 14, 8, 21, 17

    Answer: 16