Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 74 × 72

    Answer: 76
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 10, 12, 14, 16, ...

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 17cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 151

    Answer: 75.5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 31, 5, 30, 15

    Answer: 26

Tuesday 9 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 6

    Answer: 6, 12, 18, 24, 30
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 18, 21, 24, 27, ...

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 10, 9, 6, 8, 10

    Answer: 9

Wednesday 10 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 43

    Answer: 31 + 43 = 74
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 35, 44, 53, ...

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:6

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 14, 6, 17

    Answer: 12

Thursday 11 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 511 + 411

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 8x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 81

    Answer: 8.1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 7, 15, 16, 9

    Answer: 10.4

Friday 12 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 146 to the nearest 10

    Answer: 150
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 27, 34, 41, ...

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 6cm

    Answer: 113.cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12