Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9 + 1

    Answer: 10
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(x + 7)

    Answer: 4x + 28
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 38, 24, 19, 16, 23

    Answer: 22

Tuesday 23 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 50

    Answer: 96 + 50 = 146
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 21, 27, 33, 39, ...

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 5, 6

    Answer: 7.3333333333333

Wednesday 24 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 98

    Answer: 74 + 98 = 172
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 22, 25, 28, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 15, 17, 8, 11

    Answer: 11

Thursday 25 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 49

    Answer: 59
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 21, 28, 35, ...

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 16

    Answer: 13

Friday 26 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    600000

    Answer: 6 × 105
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 5x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 20, 12, 18, 14

    Answer: 13.4